Het coronavirus houdt ons allen in haar greep en zoals jullie allemaal weten heeft dit ook voor de paardensport verregaande consequenties. Als bestuur hebben wij al veel maatregelen moeten treffen om aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen.

Nu de eerste versoepelingen door het RIVM en de overheid zijn aangekondigd en de buitensporten weer mogen worden georganiseerd, zijn wij met de gemeente in overleg getreden om de mogelijkheden voor hervatten van de lessen te bespreken. De Gemeente Brummen geeft hierin helaas geen ruimte en volgt de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid strikt op. Buitensporten zijn bespreekbaar, helaas binnensporten, waar wij als IJsselruiters met onze binnen accommodatie onder vallen, niet. Ook zien wij geen mogelijkheden om binnen de gemeentegrenzen een buitenlocatie voor alle lessen te vinden.(locatie buiten de Gemeente is niet toegestaan)

Wij houden elke versoepeling goed in de gaten en kijken naar alle mogelijkheden om de lessen zo spoedig mogelijk te kunnen hervatten. Mochten wij hiertoe mogelijkheden zien, dan laten wij dat zo spoedig mogelijk weten.

Hopelijk tot snel in goede gezondheid!

Berichten top 5

Recent gelezen

Advertentie & Sponsor

Voorwaarts denken, voorwaarts doen en voorwaarts gaan! Daar willen wij als IJsselruiters voor gaan en welk bedrijf wil dat niet! Wij bieden diverse mogelijkheden voor sponsoren op onze accomodatie, website en onze wedstrijden.

Rabobank

Noord- en Oost-Achterhoek

e-boekhouden

Wij gebruiken e-boekhouden.nl

Stal de Wilderij

trainings- en africhtingsstal

de Vroolijke Frans

authentiek horecabedrijf

Sponsoren gezocht

Sponsoren gezocht

5% korting bij Agradi

Laatste berichten

Meest gelezen

Contact en adres

Manege de IJsselruiters
Eerbeekseweg 1a
6971 LB Brummen

Tel : 0575-564655
E-mail: 

KvK: 40102694
BTW: - - - - - - - - -