De selectiewedstrijden van dit outdoorseizoen zijn ten einde en de regiokampioenschappen zijn al in zicht. Ook dit jaar is onze vereniging weer goed vertegenwoordigd op de Gelderse, mede door de mooie prestaties op de selectiewedstrijden welke gehouden werden in Eerbeek, Empe, Loenen, Twello, Voorst en Zutphen. Dit outdoorseizoen hebben we vier kringkampioenen. Bij de pony’s werd Sophie Welmers kampioen in de Z1 en Z2 dressuur met haar pony Black Ellen. Marit de Jong wist in het M springen de titel te bemachtigen met Energumène Dew-Drop. Hiermee zijn Sophie en Marit ook afgevaardigd naar de Gelderse kampioenschappen te Steenderen. Bij de paarden was het Yvonne Breukink met Iletto JB die in het B springen het beste presteerde over de selectiewedstrijden. In het L springen sleepte Annemarie Reulink met Hi’laila special z het kampioenschap binnen. Naast onze kringkampioenen hebben we ook reserve kringkampioenen in de vereniging. Brita Santing wist in de L1 dressuur deze titel te bemachtigen met Iglesias en Jade Albers werd reserve kringkampioen in het B springen met haar paard Hollywood.

Naast de kampioenen zijn er nog meer afgevaardigden naar de Gelderse kampioenschappen in Steenderen op 4, 10 en 11 augustus.

Mandy Terpstra mag met haar pony Zolento deelnemen in de klasse L1 dressuur voor D en E pony’s. Bij het springen voor de pony’s wisten Lieke Albers en Marieke Luijmes een startbewijs te behalen voor de klasse B categorie D en E. Lieke komt in actie met haar pony Fun Stayershof Mc Fly en Marieke met Matador van de Breembroek. Bij de paarden is afgevaardigd in de klasse B dressuur Margo Treep met Chayentha en in de L1 vertegenwoordigen Brita Santing met Iglesias en Joyce Leeflang met Elina de IJsselruiters. Bij het springen zijn onze kringkampioenen Yvonne en Annemarie afgevaardigd naar Steenderen. Maar ook reserve kringkampioen Jade komt in actie. Daarbij mag Brita ook nog starten met Gardens Donkey in het L springen.

Een aantal leden wachten nog gespannen op een eventueel startbewijs. Anouk Hammers is met Makelele eerste reserve in de B dressuur voor C pony’s. Joyce Leeflang is, naast de afvaardiging met haar paard, nog tweede reserve met haar pony Anouk in de klasse M2 dressuur categorie D en E. Bij het springen is Anouk Hammers is met haar allround pony ook nog tweede reserve in de klasse B categorie C. Marieke Luijmers is met haar andere pony Roxanne tweede reserve voor het M springen voor D en E pony’s. Als laatste is Lisanne Jonkers met haar paard Dancing Splendid tweede reserve in de klasse L1 dressuur.

Wij wensen onze leden heel erg veel succes en plezier op de regiokampioenschappen. Voor onze reserves zullen we duimen voor een startbewijs. Wij zien jullie graag in Steenderen op 4, 10 en 11 augustus om te supporteren!

 

Berichten top 5

Recent gelezen

Advertentie & Sponsor

Voorwaarts denken, voorwaarts doen en voorwaarts gaan! Daar willen wij als IJsselruiters voor gaan en welk bedrijf wil dat niet! Wij bieden diverse mogelijkheden voor sponsoren op onze accomodatie, website en onze wedstrijden.

Rabobank

Noord- en Oost-Achterhoek

e-boekhouden

Wij gebruiken e-boekhouden.nl

Stal de Wilderij

trainings- en africhtingsstal

de Vroolijke Frans

authentiek horecabedrijf

Sponsoren gezocht

Sponsoren gezocht

5% korting bij Agradi

Laatste berichten

Meest gelezen

Contact en adres

Manege de IJsselruiters
Eerbeekseweg 1a
6971 LB Brummen

Tel : 0575-564655
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 40102694
BTW: - - - - - - - - -