Een tijd geleden hebben wij alle leden een mail gestuurd met daarin het verzoek om de inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen. Dit is mede in het kader van de nieuwe AVG-wet verplicht.

Mail niet ontvangen?

Met alle zorgvuldigheid hebben wij getracht een volledige lijst van namen en mailadressen, die bij ons bekend zijn, op te nemen in het systeem, echter zou het zo kunnen zijn dat u geen berichtgeving heeft ontvangen doordat het mogelijk in de spam terecht is gekomen of het bekende mailadres verouderd is.

Mocht u toch interesse hebben in het ontvangen van onze nieuwsbrief dan verzoeken wij u ons middels het hiervoor beschikbare formulier <klik hier> om u alsnog aan te melden. Na controle zullen wij uw gegevens alsnog opnemen / aanpassen in het systeem en zorgdragen dat u de mail ontvangt met het verzoek uw inschrijving te bevestigen.

Mail wel ontvangen maar gegevens kloppen niet?

Heeft u de mail wel ontvangen maar zijn uw vermelde gegevens niet meer juist?
Vul dan het formulier in en wij zullen uw gegevens bijwerken. <klik hier>

De IJsselruiters nieuwsbrief is uitsluitend bedoel voor leden en betrokkenen van de ponyclub en rijvereniging de IJsselruiters.

Berichten top 5

Recent gelezen

Advertentie & Sponsor

Voorwaarts denken, voorwaarts doen en voorwaarts gaan! Daar willen wij als IJsselruiters voor gaan en welk bedrijf wil dat niet! Wij bieden diverse mogelijkheden voor sponsoren op onze accomodatie, website en onze wedstrijden.

Rabobank

Noord- en Oost-Achterhoek

e-boekhouden

Wij gebruiken e-boekhouden.nl

Stal de Wilderij

trainings- en africhtingsstal

de Vroolijke Frans

authentiek horecabedrijf

Sponsoren gezocht

Sponsoren gezocht

5% korting bij Agradi

Laatste berichten

Meest gelezen

Contact en adres

Manege de IJsselruiters
Eerbeekseweg 1a
6971 LB Brummen

Tel : 0575-564655
E-mail: secretariaat@ijsselruiters.nl

KvK: 40102694
BTW: - - - - - - - - -