Koop zonnepanelen op het dak van manege De IJsselruiters

Brummen – Inwoners van de gemeente Brummen en omgeving kunnen nu investeren in zonnepanelen op het dak van Manage De IJsselruiters in Brummen. Lokale energiecoöperatie BrummenEnergie ontwikkelt dit project samen met Rijvereniging en ponyclub “de IJsselruiters”.

De IJsselruiters stellen hun dak ter beschikking aan de energiecoöperatie om 651 zonnepanelen te plaatsen. Dit project is vooral geschikt voor diegenen die beschikken over een dak dat niet geschikt is voor zonnepanelen of die geen zonnepanelen op eigen dak willen. Ook is dit project geschikt voor diegenen die al zonnepanelen op eigen dak hebben maar nog steeds elektriciteit afnemen. Manage de IJsselruiters combineert dit project met het saneren van het asbestdak en het monteren van een nieuw dak. De energiecoöperatie draagt bij in de kosten van deze sanering. Dat geeft inwoners uit de gemeente Brummen en omgeving de kans om 100% duurzame stroom af te nemen uit de eigen gemeente.

Aanmelden

Iedere inwoner binnen de postcodegebieden Brummen 6971, Leuvenheim 6974, Spankeren 6956, Laag Soeren 6957, Eerbeek 6961, Loenen 7371, Hall, 6964, Empe 7399 en Tonden 6975 kan meedoen. Dat kan al vanaf € 275,-- per paneel. Inschrijven en meer informatie is te vinden:

https://brummenenergie.nl/groene-energie/samen-panelen

Maandag avond 28 oktober om 20.00 uur is er een eerste informatieavond in Tjark Rikscentrum te Eerbeek. Entree en koffie zijn gratis.

BrummenEnergie

BrummenEnergie is een energiecoöperatie die zelf in haar eigen regio haar eigen stroom op wil wekken en leveren: energie dichtbij. BrummenEnergie gelooft in eigen kracht. Zo worden we minder afhankelijk van grote energiebedrijven, met aandeelhouders die veelal uit het buitenland komen. BrummenEnergie heeft geen winstoogmerk: de winst die gemaakt wordt steekt de coöperatie in lokale projecten die de Brummense gemeenschap ten goede komen.

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Els Holsappel via els@holsappel.info of 06 11 30 33 05.

 

Advertentie & Sponsor

Voorwaarts denken, voorwaarts doen en voorwaarts gaan! Daar willen wij als IJsselruiters voor gaan en welk bedrijf wil dat niet! Wij bieden diverse mogelijkheden voor sponsoren op onze accomodatie, website en onze wedstrijden.

Rabobank

Noord- en Oost-Achterhoek

e-boekhouden

Wij gebruiken e-boekhouden.nl

Stal de Wilderij

trainings- en africhtingsstal

de Vroolijke Frans

authentiek horecabedrijf

Sponsoren gezocht

Sponsoren gezocht

5% korting bij Agradi

Meest gelezen

Contact en adres

Manege de IJsselruiters
Eerbeekseweg 1a
6971 LB Brummen

Tel : 0575-564655
E-mail: secretariaat@ijsselruiters.nl

KvK: 40102694
BTW: - - - - - - - - -